چرا همه کسب و کارها باید سایت داشته باشند؟

فهرست مطالب:
چرا همه کسب و کارها باید سایت داشته باشند؟
اگر مغازه دار باشید حتما مشاهده کرده اید که حتی برخی روزها ممکن است هیچ فروشی نداشته باشید! در این شرایط ممکن است فکر انسان به هزار جا برود و دنبال توجیه برای این مساله باشد. اینکه نزدیک تعطیلات است، مردم پول ندارند، مغازه پاخور نیست و موارد متعدد دیگر …! اما باید متاسفانه یا خوشبختانه باید گفت این موارد بیش از 5 الی نهایتا 10 درصد در فروش شما تاثیرگذار نیستند چون سالهاست که مدل و فضای فروش کسب و کار تغییر کرده است. همچنین روش تامین نیاز و خرید مشتری تغییرات زیادی داشته است.
مشتری تمایل دارید خریدی داشته باشد که موارد زیر را پوشش دهد:
- خرید کالای مورد نظر با کمترین قیمت و کیفیت مناسب
- خرید کالا بدون نیاز به مراجعه حضوری (خرید آنلاین)
- خرید با بررسی و مقایسه (خرید آگاهانه)
و دیگر مواردی که نشان می دهد نگرش ما می بایست نسبت به کسب و کار تغییر نمایید. در غیر اینصورت همچنان چشم انتظار مشتری خواهیم بود تا روزی که دیگر با کوهی از بدهی ها یا ضرر، مجبور به جمع آوری آن باشیم. در صورتی که این مساله را می توان به شکل دیگری مدیریت کرد به نحوی که فروش، همواره از روزهای پررونق نیز بیشتر باشد.
فروش اینترنتی محصولات و خدمات
به غیر از چند حوزه بسیار معدود، تقریبا همه نوع کالا و خدمات را می توان در بستر اینترنت ارائه کرد. این بسترها عبارتند از:
- معرفی کسب و کار در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و …
- فروش کالاها و خدمات در بسترهایی مانند ترپ، دیوار، دیجی کالا، باسلام و …
- ارائه خدمات و فروش محصولات از طریق وب سایت اختصاصی
و موارد متناسب دیگر …
موارد 1 و 2 را بسیاری از کسب و کارها کم و بیش انجام می دهند، گرچه برای حصول نتیجه عالی حتما می بایست فعالیت مفید و موثری در آنها داشت. اما مورد سوم که بسیار موثر و حرفه ای است راه اندازی وب سایت برای فروش و ارائه کالا و خدمات ماست. داشتن وب سایت می تواند مزیت های زیر را برای ما به همراه داشته باشد:
- برندسازی موفق بدون محدودیت جغرافیایی (شناخته شدن در شهر، استان، کشور و حتی دنیا)
- امکان دستیابی به فروش بسیار بالا از شهرهای مختلف
- عدم نیاز به مغازه یا محل فعالیت بصورت فیزیکی
- امکان توسعه وب سایت از طرق مختلف مانند تبلیغات، شبکه های اجتماعی و …
- امکان همکاری غیرحضوری با افراد و همکاران
- امکان مدیریت جامع و دیجیتالی کسب و کار
و موارد متعدد دیگر …!
راه اندازی وب سایت
روش های بسیاری برای راه اندازی وب سایت وجود دارد که ما قصد داریم آسان ترین روش را به شما معرفی نماییم تا بتوانید بدون درگیر شدن با مسائل پیچیده فنی به خواسته خود دست پیدا کنید. ساده ترین روش این است که یک سفارش ساده در میزبان فا ثبت نمایید و در هنگام ثبت سفارش، گزینه راه اندازی رایگان سایت را نیز انتخاب نمایید. پس از پرداخت وجه سفارش، مراحل آماده سازی وب سایت صورت گرفته و اطلاعات مدیریتی آن به شما داده می شود که می توانید با آن نسبت به مدیریت وب سایت خود برای مواردی مانند محتوا گذاری، درج محصول و … استفاده نمایید.
برای راه اندازی سایت نیاز به دامنه و هاست داریم که با همان سفارش ساده از میزبان فا، این دو عامل تامین شده و در اختیار ما قرار می گیرد. در واقع، دامنه آدرس سایت بوده و هاست نیز فضای اختصاصی وب سایت ماست که اطلاعات و محتویات در آن فضا بارگزاری می شوند.
اگر می خواهید بیشتر با موارد فنی این موضوع آشنا شوید پیشنهاد می کنیم آموزش ساخت وب سایت را مشاهده نمایید.
همچنین اگر سوال یا ابهامی دارید می توانید این مساله را از طریق سیستم پشتیبانی و چت آنلاین میزبان فا که بصورت 24 ساعته و بدون تعطیلی در دسترس شما قرار دارد مطرح نمایید تا راهنمایی های لازم صورت پذیرد.
اگر تمایل دارید که خودتان اقدام به راه اندازی وب سایت نمایید پیشنهاد می کنیم آموزش نصب وردپرس را مشاهده نمایید