اخبار تکنولوژی

Qatar Airways و همکاری جدید با استارلینک: ارتباط بی‌سیم با سرعت بالا در پروازها

Qatar Airways و همکاری جدید با استارلینک: ارتباط بی‌سیم با سرعت بالا در پروازها

شرکت هواپیمایی قطر، به‌صورت رسمی اعلام کرد که برای ارائه اینترنت با سرعت بالا به مسافران خود در حین پرواز، از سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اسپیس‌ایکس استفاده خواهد کرد. این سرویس به مسافران این شرکت هواپیمایی اجازه می‌دهد تا به اینترنت با سرعت حداکثر 350 مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک قرار است در هواپیماها و مسیرهای پروازی خاصی که توسط قطر ایرویز انتخاب شده است، ارائه شود. اکبر الباکر، مدیر این شرکت هواپیمایی اعلام کرد: “این همکاری نه‌تنها نشان‌دهنده رویکرد پیشگامانه‌ی ما به پذیرش فناوری‌های جدید است، بلکه به‌عنوان یک فرصت غیرقابل چشم‌پوشی به‌منظور اتصال مسافران جهانی ما به اینترنت با سرعت بالا در نظر گرفته می‌شود.”

تاکنون، این شرکت هواپیمایی اعلام نکرده که اینترنت ماهواره‌ای استارلینک چه زمانی در هواپیماهای خود در دسترس خواهد بود، اما اطلاعات نشان می‌دهد که آن‌ها در مراحل پیش‌اندازی این سرویس هستند. بااین‌حال، این شرکت اعلام کرده که سرعت این اتصال ماهواره‌ای بسیار بالا خواهد بود.

اسپیس‌ایکس پارسال سرویس Starlink Aviation را راه‌اندازی کرد تا اینترنت با سرعت 350 مگابیت بر ثانیه را در اختیار هواپیماها قرار دهد. این سرویس پیش‌تر در هواپیماهای JSX، Hawaiian Airlines، airBaltic و ZIPAIR پیاده‌سازی شده بود.

گزارش‌ها از کسانی که این سرویس را تجربه کرده‌اند، حکایت از سرعت بالای این اینترنت دارد. دسترسی به ارتباطات سریع در پروازهای بین‌المللی که طولانی هستند، می‌تواند تجربه سفر را برای مسافران بهبود بخشد.

تبلیغات

اسپیس‌ایکس در زمینه ارتباطات دارای اینترنت ماهواره‌ای خود است و در حال ایجاد تحولات بزرگی در این زمینه است. این شرکت علاوه بر اینترنت خانگی و سیار، به تقویت جایگاه خود در صنعت هوایی نیز علاقه دارد. همچنین اخیراً اعلام شده که این شرکت از سال 2025 قصد دارد گوشی‌های معمولی را بدون نیاز به تجهیزات خاصی به اینترنت ماهواره‌ای متصل کند، با این‌حال این موضوع به هماهنگی با اپراتورهای زمینی نیاز دارد و باید توافق‌های قانونی میان استارلینک و کشورها برقرار شود.

 

بیشتر بخوانید:

تکنولوژی‌های جدید شبکه‌های کامپیوتری

اینترنت اشیا (IoT) چیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا