اخبار تکنولوژی

ANYmal دستگاه ربات چهار پا با توانایی حل مسائل

برنامه جدیدی که توسط دانشگاه ETH Zurich توسعه یافته است، به ربات اجازه می‌دهد تا با دخالت کمتر انسان، مجموعه‌ای از وظایف واقعی را حل کند.

ANYmal دستگاه ربات چهار پا با توانایی حل مسائل

یک تیم از دانشگاه ETH Zurich یک سیستم نوآورانه برای ربات چهارپا ANYmal خود ایجاد کرده است که به او امکان حل مسائل واقعی با دخالت کمتر انسان را می‌دهد.

“هدف اصلی این بود که به ربات‌ها، به ویژه موبایل‌های پا‌دار، امکان حل مجموعه‌ای از وظایف واقعی مانند عبور از درها، باز/بسته کردن ماشین‌های ظرفشویی و کنترل شیرها در یک محیط صنعتی را بدهیم”، گفت ژان-پیر سلیمان، نویسنده اصلی این مطالعه.

به گفته Sleiman ، تیم به ویژه به وظایف علاقه داشت که نیاز به توجه به چندین مرحله دارند، به جای برنامه‌هایی که به صورت جداگانه برای هر وظیفه نیاز دارند یا با داشتن یک اپراتور از راه دور که نحوه حل وظیفه را به ربات نشان می‌دهد و ربات اقدامات را تقلید می‌کند.

با ایجاد یک برنامه یکپارچه‌تر، تیم یک برنامه ایجاد کرد که به ربات امکان تشخیص خودکار رفتارهای لازم برای انجام مانورهای خاص را می‌دهد، بدون نیاز به راهنمایی دقیق برای هر یک از آنها.

Sleiman گفت: “تمام وظایف تغییر مکان ما که می‌خواستیم حل کنیم، می‌توانستند به عنوان مسائل برنامه‌ریزی و حرکت و وظیفه (TAMP) مدل‌سازی شوند. TAMP یک چارچوب خوب است که اصولاً برای حل مسائل مرتبه‌بندی دنباله‌ای استفاده می‌شود که ربات قبلاً مجموعه‌ای از مهارت‌های ابتدایی (مانند انتخاب شیء، قرار دادن شیء) را دارد، اما هنوز باید آنها را به طور مناسب ترکیب کند تا وظیفه با مدت زمان بلند و پیچیده‌تر را حل کند.”

تبلیغات

در آزمایش‌ها، این سیستم توانایی تشخیص و انجام حرکات صحیح برای انجام وظایف مورد نیاز را با دستورات ساده‌ای از کاربر به دست آورد.

مورد استفاده واقعی از این نوع ربات‌های توانمند در موارد مختلف از خانگی تا صنعتی است، اگرچه به گفته Sleiman ، استفاده اصلی از آنها در محیط صنعتی است که انتظار می‌رود  به کمک کارگران انسانی در وظایف تکراری مرتبط با نگهداری، کمک کنند.

بعدها، تیم قصد دارد سیستم را به گونه‌ای تطبیق دهد که بتواند در زمان واقعی واکنش نشان دهد و به تغییرات یا مشکلات پتانسیلی، مانند برخورد با اشیاء ناشناخته یا از دست دادن تماس با شیء اصلی، پاسخ دهد. این تغییرات سیستم را “قابلیت زمان واقعی” می‌کنند و آن را به خودکاری کامل نزدیک‌تر می‌کنند.

بیشتر بخوانید:اینترنت اشیا در جهان

منبع: iotworldtoday.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا