اخبار تکنولوژی

Sunbird، پیام‌رسان اندرویدی آی‌مسیج، به دلیل مشکلات امنیتی از دسترس خارج شد

Sunbird، پیام‌رسان اندرویدی آی‌مسیج، به دلیل مشکلات امنیتی از دسترس خارج شد

Sunbird، پیام‌رسانی که آی‌مسیج دستگاه‌های اپل را به گوشی‌های اندرویدی می‌آورد، به دلیل مشکلات امنیتی از دسترس خارج شد. این شرکت در ابتدا در اواخر سال ۲۰۲۲ برنامه‌ی خود را برای دستگاه‌های اندرویدی معرفی کرد، اما به دلیل همکاری با شرکت ناتینگ برای انتشار برنامه‌ی Nothing Chats روی گوشی ناتینگ فون ۲ بیش از پیش در کانون توجه‌ها قرار گرفت.

Sunbird و Nothing Chats به نوبه‌ی خود نتوانستند به وعده‌ی رمزگذاری سرتاسری پیام‌ها و فایل‌های کاربران عمل کنند. این امر باعث می‌شد تا سایر کاربران به آسانی بتوانند به داده‌های دیگر کاربران دسترسی داشته باشند.

Sunbird در پاسخ به این اتفاقات بیان کرد که داده‌ها را در سرور خودش ذخیره نمی‌کند. این شرکت در ادامه بیانیه‌ی خود اشاره کرد که آن‌ها داده‌های کاربران را از طریق Firebase ذخیره می‌کنند.

ناتینگ نیز در پاسخ به اتفاقات پیش آمده بلافاصله Nothing Chats را از دسترس خارج کرد. کاربرانی که از قبل برنامه را روی گوشی ناتینگ خود بارگیری کرده بودند، با ورود به برنامه با پیغامی از طرف ناتینگ رو به رو شدند که به آن‌ها اعلام می‌کرد برنامه متوقف شده است.

Sunbird نیز علاوه بر پیام‌رسان ناتینگ این خدمات را برای پیام‌رسان خودش نیز ارائه کرده است. طبق گزارش کاربران در ردیت، Sunbird برای آن‌ها اعلانی مشابه ناتینگ مبنی‌بر توقف برنامه تا اطلاع ثانوی ارسال کرده است.

تبلیغات

Sunbird تنها چند ساعت قبل از خاموشی نهایی خود اعلان دیگری برای کاربران مبنی بر اینکه فقط اشتراک‌گذاری فایل چندرسانه‌ای در این پیام‌رسان قطع می‌شود ارسال کرد.

بنابراین در حال حاضر سرور‌های Sunbird کاملاً از دسترس خارج شده‌اند و زمان شروع به کار مجدد آن‌ها هنوز مشخص نیست.

این اتفاقات نشان می‌دهد که Sunbird در زمینه‌ی امنیت اطلاعات عملکرد مناسبی نداشته است. این شرکت باید در اسرع وقت مشکلات امنیتی خود را برطرف کند تا بتواند اعتماد کاربران را جلب کند.

بر اساس شواهد به نظر می‌رسد شکست Sunbird اجتناب‌ناپذیر است. این شرکت در ابتدا با وعده‌های جذاب خود توانست توجه کاربران را جلب کند، اما مشکلات امنیتی آن باعث شد تا این شرکت اعتماد کاربران را از دست بدهد.

Sunbird هنوز در وب‌سایت خود تأیید نکرده که از دسترس خارج شده است. همچنین سرویس مورد بحث هنوز ادعا‌هایی مبنی بر رمزگذاری سرتاسری پیام‌ها و عدم ذخیره‌ی داده‌ها دارد. علاوه‌بر این برنامه‌ی مدنظر دیگر در پلی‌استور دردسترس نیست، اما کاربران این قابلیت را دارند تا آن را از طریق سایت‌های متفرقه دانلود و نصب کنند.

بیشتر بخوانید:

مقایسه آیفون 13 با سامسونگ s22

مقایسه آیفون 13 و 13 پرو

راهنمای خرید تبلت برای کودکان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا